DVD Player PHILIPS DVP2880/58

Cod produs: DVDDVP2880

Descriere

Obtineti imagini mai precise, mai clare cu HDMI 1080p upscaling

Playerul visat, cu o calitate impecabila, realista a imaginii si capacitatea de a reda practic orice disc! DVD playerul Philips DVP2880 va aduce filmele si muzica dorite.

Da viata fisierelor audio/video

  • Reesantionare HDMI 1080p la definitie inalta pentru a obtine imagini mai clare
  • CinemaPlus pentru imagini mai bune, mai precise si mai clare
  • Scanare progresiva pe componente, pentru optimizarea calitatii imaginii
  • Screen Fit pentru vizionare optima de fiecare data

Conectati-va si bucurati-va de mai multe surse

  • Legatura media USB pentru redarea fisierelor media de pe memorii flash USB

Reda toate filmele si melodiile dvs. preferate

  • DivX Ultra Certificat pentru redare video DivX imbunatatita
  • Reda CD, (S)VCD, DVD, DVD+- R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG
  • Unitate ProReader pentru redare fluida a practic oricarui disc

Usor de utilizat

  • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singura telecomanda
HDMI 1080p
Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie cu adevarat de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin "p" in "1080p") elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare. Pentru a incheia lista, HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic - oferind o calitate perfecta a imaginii si sunetului, fara zgomote.

CinemaPlus
Desfatati-va ochii cu imagini de o claritate exceptionala, care rivalizeaza cu realitatea. Un algoritm inteligent, CinemaPlus actioneaza asupra fiecarui pixel din fiecare cadru, analizandu-l inainte de optimizarea claritatii si a stabilitatii culorii. Rezultatele sunt evidente - vedeti mai multe detalii, imaginile devin de o claritate exceptionala si totul arata extrem de natural. Serile de filme nu vor mai fi niciodata la fel.

Unitate ProReader
Unitatea ProReader va permite sa va bucurati de filme si clipuri video fara probleme. Chiar si cand discurile vechi sunt murdare si zgariate, puteti avea certitudinea ca vor fi redate imediat de la inceput pana la sfarsit - fara niciun semn ca au fost deteriorate. Utilizand tehnologie de ultima generatie, unitatea ProReader Drive converteste semnalele analogice slabe in semnale digitale puternice, extragand informatii care permit redarea fluida a discurilor cu imperfectiuni. Alaturi de abilitatea sa de a citi practic orice format video, unitatea ProReader Drive va ofera certitudinea imbatabila ca orice disc introdus va fi redat cu siguranta.

Certificat DivX Ultra
Cu suport DivX, va puteti bucura de clipuri video si de filme codate DivX de pe Internet, inclusiv de filme achizitionate de la Hollywood, in confortul camerei dvs. de zi. Formatul media DivX reprezinta o tehnologie de comprimare video pe baza MPEG-4 care va permite sa salvati fisiere mari precum filme, trailere si clipuri video muzicale pe suporturi media precum CD-R/RW si disc inregistrabil DVD pentru redare pe dispozitivul dvs. Philips DivX Ultra Certified Blu-ray sau pe player-ul DVD. DivX Ultra combina redarea DivX cu caracteristici excelente precum subtitrari integrate, limbi audio multiple, melodii si meniuri multiple intr-un format convenabil de fisier.

DivX multimedia
Reda CD, (S)VCD, DVD, DVD+- R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG

EasyLink
EasyLink va permite sa controlati mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizeaza protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja functionalitatea intre dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteti utiliza simultan toate echipamentele DVS. activate si conectate la HDMI CEC. Functiile ca standby si redare se pot efectua acum extrem de usor.

Legatura media USB
Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat in mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice si echipamente electrice ale consumatorului. Cu legatura media USB, este suficient sa conectati dispozitivul USB, sa selectati filmul, muzica sau fotografiile si sa incepeti sa redati.

Descriere

Caracteristici generale
Tehnologie
Full HD
Video
Caracteristici video
Inalta definitie (720p, 1080i, 1080p), Scanare progresiva, Upscaling video (720p, 1080i/p)
Audio
Raport semnal/ zgomot (dB)
> 100
Raspuns in freventa (MHz)
30 - 20.000 Hz
Convertor audio Digital/ Analog
24 biti, 192 kHz
Redare
Medii de redare
WMA, MP3
Format video
MPG, MPEG, MP4, AVI, DivX
Format multimedia
JPEG
Redare audio
Format compresie - Dolby Digital, MP3, PCM, WMA, Rate de biti MP3: 8 - 320 kbps, Rata de biti WMA: 32 - 192 kbps
Redare video
Formate de comprimare - DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, MPEG4, Sistem de redare a discurilor video - NTSC, PAL
Redare multimedia
Format compresie - JPEG, Caracteristici superioare ale imaginii - Imagine in oglinda, Rotire, Prezentare, Prezentare cu redare de MP3-uri, Zoom
Caracteristici tehnice
Accesorii
Manual de utilizare, Baterii
Conectori
Conectori frontali - USB 2.0, Conexiuni spate - Iesire audio analogica S/D, Iesire video compozita (CVBS), Iesire coaxiala digitala, Iesire HDMI
Putere consumata in standby (W)
0.5
Putere consumata in functiune (W)
11
Garantie
Garantie de conformitate
2 ani
Garantie comerciala
Conform certificatului de garantie emis de producator
Altele
Dimensiuni (W x D x H cm)
27 x 21 x 3.3
Culoare
Negru
Greutate (kg)
0.89

Descriere

Accesorii

Nu exista nici un comentariu despre acest produs

Fii primul care scrie un comentariu despre acest produs

Nu sunt intrebari legate de acest produs

Adauga o intrebare daca ai o nelamurire legata de acest produs.